Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 1 satser på Podcasting

Nå kan du laste ned programmer og innslag fra Radio 1 til Ipoden din.


RADIONYTT.NO -28.09.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Norges største kommersielle storbykanal har lagt ut deler av sin programflate til nedlasting. Nå kan du få dine favoritter fra Radio 1s Luringen rett inn på din iPod – etter kun 3 dager er Radio 1 nr. 1 også på iTunes' norske toppliste.

Du kan dermed høre et utvalg Luringen-innslag fra Oslo og våre andre byer, akkurat når og hvor du vil. Bente Klemetsdal, Adm.Dir. i Radio 1 Norge AS, forteller at Radio 1 etter hvert vil utvide dette tilbudet: ” Etter hvert som interessen øker, vil vi nok inkludere andre deler av vår programflate også. Vi ønsker at våre lyttere skal kunne høre de gode historiene og de gode programmene på Radio 1 så ofte som de ønsker, i tillegg til å lytte live. Det viktigste er selvsagt å fortsette å levere de gode lyttertallene, så dette er en tilleggstjeneste til vår kjernevirksomhet.”

For tiden kjører Radio 1 knallsuksessen JAGET. PodCasting er aktuelt også for slike konsepter: ”Det blir ekstremt god radio når vi har denne interaktiviteten med lytterne som JAGET har klart å generere. Det er selvsagt aktuelt å se på om dette kan være interessant å tilby på PodCasting”, sier Bente Klemetsdal.




 SE OGSÅ:

Nok en Jaget-suksess for Radio 1
26.09.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no