Grete Ruud gir seg som redaktør

26.08.2021 - Kyrre Dahl

Grete Ruud skal følge opp og lande et prosjekt om framtidens distriktsoppdrag i Stor-Oslo.

Chetan Rastogi og Anne-Marit Borgen Werring er første programlederpar ut. FOTO: NINA DIDRIKSEN / NRK

Grete Ruud gir seg som distriktsredaktør i NRK Oslo og Viken for å bli pensjonist fra årsskiftet. Ulf Morten Davidsen vil fungere som distriktsredaktør fra 1. september og fram til ny redaktør er på plass.

Ulf Morten Davidsen er i dag administrasjonssjef i region Sør-Øst. Han har tidligere vært distriktsredaktør i NRK Østfold. Stillingen som distriktsredaktør for Oslo og Viken vil bli utlyst i løpet av høsten.

– Jeg kan se tilbake på drøye 40 år i mediebransjen, spennende og morsomme år. Nå er tiden kommet for å gi stafettpinnen videre til yngre krefter og jeg ser frem til dager som står fritt til min disposisjon, sier Grete Ruud.

Fra september og ut året skal Grete Ruud følge opp og lande et prosjekt om framtidens distriktsoppdrag i Stor-Oslo, går det fram av en pressemelding.

Regionredaktør Heidi Pleym ønsker å takke Grete Ruud for innsatsen som distriktsredaktør, og er glad for at hun i høst skal følge opp prosjektet som har arbeidet med hva som skal være framtidens oppdrag for Stor-Oslo før hun blir pensjonist på nyåret.

 • Mer om: NRK - Arkiv -

 • Følg oss:     -  RSS: • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.


  Nyhetsbrev

  Få radionyhetene rett i din innboks, meld deg på her!


  Lytt til Nettradio

  Her finner oversikten over nettradioer i Norge m.m


  Radionavn

  Hvem begynner, hvem slutter og hvem skifter jobb?


  Lyd og bilde

  Her finner du alle saker med lyd, bilde og video


  Radioreklame

  Her er lista over de som produserer radioreklame