To nye programledere i P4-gruppen

06.09.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

P4-gruppen styrker satsingen mot yngre lyttere og har ansatt Ellen Befring Thomassen og Yasmin Mehmood. De to skal være programledere i P5 og NRJ, samt jobbe med sosiale medier.


Ellen Befring Thomassen og Yasmin Mehmood - Foto: P4-gruppen

Befring Thomassen har bakgrunn i P3 og podkast og Mehmood har jobbet i P3, P2 og som SoMereporter for P3 Gull, skriver P4-gruppen i en pressemelding.

Begge har fartstid som programledere og har vist at de kan underholde samtidig som de i stor grad evner å være seg selv på lufta. Videre har de stort engasjement for musikk, underholdning og populærkultur, og begge har vist at de brenner sterkt for radio.

Programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, er svært fornøyd med ansettelsene, og ser fram til å få de to damene på lufta.

– Vi har lett etter sterke personligheter som stikker seg ut på radioen og som lytterne kan identifisere seg med og ønske å bruke tid sammen med, sier Opsahl. Nå er han overbevist om at man har truffet blink med ansettelsen av Ellen og Yasmin.

– De har god nese for det som beveger seg i samfunnet og det unge er opptatt av, og nå skal vi jobbe tett med dem for å legge et løp slik at de på best mulig måte kan knytte bånd med lytterne våre, sier Opsahl. Ellen og Yasmin blir begge å se i NENT Groups splitter nye lokaler på Hasle fra mandag 13. september.

 • Mer om: P4-gruppen

 • Følg oss:     -  RSS: • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.


  Nyhetsbrev

  Få radionyhetene rett i din innboks, meld deg på her!


  Lytt til Nettradio

  Her finner oversikten over nettradioer i Norge m.m


  Radionavn

  Hvem begynner, hvem slutter og hvem skifter jobb?


  Lyd og bilde

  Her finner du alle saker med lyd, bilde og video


  Radioreklame

  Her er lista over de som produserer radioreklame