Annonse

Ny episode av Radionytt podcast

20.09.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

September-utgaven av Radionytt er nå publisert som podcast. Hør om Norges nye radiokanal og den norske versjonen av en svensk suksess. HØR HER!


I denne episoden: Hør alt du trenger å vite om den nye radiokanalen fra Bauer Media. Øystein Weibell forteller om bakgrunnen for kanalen og hva du kan forvente å høre på den.

Du får også møte Lars Kristian Øverland som er produsent for podkastserien "En mørk historie". Dette er den norske versjonene av den svensk suksess-serie. Du får kanskje også svaret på spørsmålet om podcast er radio eller ikke. Publisert 19.09.21

I forrige episode: Vi snakket med en optimistisk Morten Scott Janssen som har troen på at Radiodager blir en stor fest i høst. Du fikk også møte Espen Thorpe som forklarer hvordan P5 Hits har klart å bli større enn NRK Mp3, Radio Norge og nå også NRK P3. Han avslører også hvordan de får store artister til å synge stasjonslogoen på låtene. Publisert 06.06.21:

Podcasten er tilgjengelig på Acast, Spotify, Apple podcasts, Google podcasts og flere andre plattformer, i tillegg til at du kan høre den her på radionytt.no.

Alle episoder: Du kan høre på hele denne sesongen av podcasten her: Radionytt podcast

  • Mer om: Lyd og bilde

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse

  • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.

    Annonse