Annonse

Lanserer kompaktradio med 360 grader lyd

27.09.2021 - Kyrre Dahl

Pinell north har både FM og DAB/DAB+, internettradio og mye mer. Men, det unike er at høytalerne skal gi 360 grad, som gir en optimal lytteopplevelse, ifølge norske TT Micro.


Foto: Pinell

Norske Pinell lanserer nå Pinell north, en kompakt radio som utmerker seg med stor funksjonalitet i kompakt utførelse. Høyttalerne har 360° lyd, som gir en optimal lytteopplevelse uavhengig av plassering og hvor du befinner deg i rommet.

Den har enkel betjening med et hjul på toppen for å styre volum, eller bytte fra radio til Spotify Connect eller Bluetooth. Du kan også styre Pinell north med UNDOK-appen for Android og iPhone.

Pinell north gir deg mange muligheter til å høre på radio. Du kan benytte DAB/DAB+, FM eller over internett. I tillegg har radioen innebygd podcast-spiller, så man kan enkelt bla gjennom en liste med norske og utenlandske podcast-sendinger.

Batterispesialisten Schive AS i Asker har konstruert det innebygde Li-ion batteriet. Batteriet lader automatisk når radioen er koblet til med strøm, og gir deg hele 15 timer spilletid på én lading. Det benyttes høykvalitets celler fra koreanske Samsung SDI og batteriet har innebygd sikkerhets- og beskyttelsesmekanismer for optimal sikkerhet.

- I arbeidet med Pinell north har vi hatt teknikk og brukervennlighet i fokus. Vi har også brukt mye tid på å utvikle høyttaleren som gir 360° lyd. Vi er veldig fornøyde med resultatet, så vi har store forventninger til markedet, sier Tom Vedvik, markedssjef i TT Micro AS.

Pinell north finnes i fire ulike farger inspirert av nordisk natur: ARCTIC BLUE, SUNSET RED, ICE WHITE, NIGHT BLACK. Pinell north blir tilgjengelig hos Elkjøp, Elon og Komplett til NOK 2990,-, går det fram av en pressemelding fra TT Micro og Pinell.

TT Micro er et norskeid selskap som ble etablert i 2001, og er i dag en av Skandinavias ledende leverandører av mobiltilbehør og DAB-produkter. Selskapets merkenavn Pinell og Tiny Audio er ledende varemerker med fokus på design, funksjonalitet og kvalitet. Pinell-radioene distribueres i Norge, Nederland, Tyskland og Sveits.

  • Mer om: Diverse - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse

  • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.

    Annonse