Annonse

Norske ungdomsformater i fokus på RDE

06.10.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Denne helgen er det klart for den store europeiske radiokonferansen i Lisboa. I en av sesjonene settes det fokus på norske suksesser med innhold rettet mot ungdom.


Lisboa. Foto: Radiodays Europe

Snart samles radiofolk fra hele verden på Radiodays Europe i Lisboa, som denne gangen er både et fysisk og et digitalt arrangement. Norge vil bli blant annet bli sterkt representert i en sesjon om suksessfulle ungdomsformater.

"New successful youth formats" er overskriften på sesjonen som er satt opp søndag kl. 12.15. I år er det fokus på Danmark og Norge:

"Every year at Radiodays Europe, we present youth formats which have done exceptionally well with the younger listeners in their country.

This year we go to Denmark and Norway to find 2 new formats with 4 young, out of the box, presenters, who are redefining the conversation with the younger demographic. (Warning this session could most probably contain strong language)."

Det er omtalen av sesjonen. De som deltar er Herman Flesvig, kjent fra NRK og podkasten Friminutt. Mikkel Niva, som er like kjent for podkasten Friminutt og diverse fra NRK. Den tredje fra NRK er Arianrhod Engebø, som også er en kjent programleder.

De får selskap av Kamal Hassan, Havshen Nabaz og Andrew Mojo, alle fra Danmarks Radio. Radiodays Europe består selvsagt av et mangfold av sesjoner med ulike temaer gjennom tre dager fra 9. til 11. oktober.

 • Les mer om programmet på: radiodayseurope.com Ekstern lenke

 • Mer om: Konferanser

  Radiodays Europe: Paul McKenna kommer


 • Følg oss:     -  RSS:

  Annonse

 • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.

  Annonse


  Nyhetsbrev

  Få radionyhetene rett i din innboks, meld deg på her!


  Lytt til Nettradio

  Her finner oversikten over nettradioer i Norge m.m


  Radionavn

  Hvem begynner, hvem slutter og hvem skifter jobb?


  Lyd og bilde

  Her finner du alle saker med lyd, bilde og video


  Radioreklame

  Her er lista over de som produserer radioreklame