Annonse

ANNONSEINFORMASJON:

Vi tilbyr reklameplass på radionytt.no og fire andre nettsteder. På alle nettsteder er det mulig å bestille både tekstannonser, gjesteartikler og banner-annonser. Kontakt oss nedenfor.

Våre samarbeidende nettsteder er: Radionytt.no, Lytte.no, TVnytt.no, Erdetmulig.no og Reisemedtog.no.

Prisen vil variere med flere faktorer, som størrelse, lengde på kampanje og antall nettsteder. Vi er fleksible i forhold til utforming og total pris.

To eksempler på prisnivå: 1. Enkel tekstannonse på alle fem nettsteder i ett år = NOK 12 000 + MVA (Totalt) 2. Gjesteartikkel på radionytt.no, med link fra database, på ubestemt tid = NOK 2500 + MVA

Merk: Vi tar gerne imot de fleste typer annonsører, men vi kan ikke publisere linker/artikler etc. som er relatert til casino/gambling etc, på grunn av norske særregler på området. Det gjelder alle nettsteder.

KONTAKT OSS:

Du må gjerne kontakte oss for tips om ting som skjer i radiobransjen, dersom du har en kommentar til noe som foregår, eller ved spørsmål om annonsering. For alle spørsmål, vennligst bruk kontaktskjemaet nedenfor, eller du kan legge inn adressen i din egen epostleser: post @ radionytt.no (Husk å fjerne mellomrom)


KONTAKTSKJEMA

Alle felt må fylles ut


Redaktør for dette nettstedet er Kyrre Dahl. Firmaets navn og adresse er Kyrre Dahl Radionytt, Tinngata 27, 3660 Rjukan. Firmaet er momsregistert og er et enkeltmannsforetak registrert i Brønnøysundregistrene.

OM RADIONYTT.NO:

RADIONYTT.NO er et nettsted for alle med interesse for radio. Radionytt.no gir deg først og fremst nyheter, kommentarer og feature-saker fra radiobransjen i Norge og i Utlandet: Vi har en omfattende deking av lyttertall, både de ferskeste tallene og de historiske.

Radionytt.no startet i det små allerede i 1999, som et hobbyprosjekt av Kyrre Dahl. Allerede i 2000 ble det registert som eget firma og domenet radionytt.no ble bestilt. Siden har vi lansert nettradioportalen lytte.no og søsternettstedet TVnytt.no. Redaktøren har også lansert andre nettsteder, reisebloggen Ja, det er mulig og reisemedtog.no.

FØLG RADIONYTT.NO PÅ:        RSS FEED:


Annonse