Annonse

Radionytts egen podcast: Radionytt

Radionytt podcast er tilgjengelig på Acast, Spotify, RadioPublic, Pocket Casts, Breaker, Anchor, Apple podcasts og Google Podcasts. Selvsagt kan du også høre den via radionytt.no. Hør alle episodene nedenfor:


DEN FERSKESTE EPISODEN FINNER DU HER:

Sesong 3, episode 3: Radioplayer om fremtidens radio på IP, i bil og på TV-skjermen. Og, tidenes største lokalradiokonferanse er nylig arrangert.

I denne utgaven av Radionytt møter du Ole Jørgen Torvmark som forteller om at Radioplayer jobber intenst med å sikre radioens plass på forskjellige plattformer. Det er ikke bare snakk om nettradio via PCen, men hvordan radioen skal nå fram i blant annet bilen, på smarthøytalere og på TV-skjermen. Vi møter også gjenvalgt leder i Norsk Lokalradioforbund, Aslak Skretting etter tidenes største lokalradiotreff sist helg. Vi får høre hvilke utfordringer og hvilke fordeler lokalradioene har i fremitdens radiomarked. Publisert 22.03.2022 HØR HER:


TIDLIGERE EPISODER KAN DU HØRE NEDENFOR:

Sesong 3, episode 2: Piratradio og nærradioens fødsel : I denne utgaven av Radionytt Podkast får du høre historien om den omfattende piratradiovirksomheten på begynnelsen av 80-tallet og hvordan det gikk etterpå.

I anledning av at nærradioens far, Rolf Pedersen, har gått bort, forteller vi her historien om hans kamp for å bryte NRK-monopolet. Det skjedde blant annet gjennom hyppige piratradio-sendinger. Han var på ingen måte alene og Bjørnar Berg, som selv var med på dette, forteller om det som skjedde både før og etter at nærradio ble lovlig, i Stavanger-området. Podkasten inneholder lydklipp hentet fra Youtube. De er kun ment som illustrasjon, med uklar rettighetsinnehaver. Publisert 09.02.2022. HØR HER:


Sesong 3, episode 1: Podkastvinner og prisvinner: I denne utgaven av Radionytt Podkast får du høre historien bak et prisvinnende radioøyeblikk og et innblikk i hvordan en av Norges største podkaster ble laget.

Leif Tore Surèn deler velvillig med seg sine erfaringer fra håndballkamper på Elverumsradioen og Sara Lossius forteller om bakgrunnen for at hun nå lager en podkast om morgenrutiner. Podkasten inneholder lydklipp som gjengis med tillatelse. Publisert 12.01.22 HØR HER:


Sesong 2, episode 5: Hør alt du trenger å vite om den nye radiokanalen fra Bauer Media. Øystein Weibell forteller om bakgrunnen for kanalen og hva du kan forvente å høre på den.

Du får også møte Lars Kristian Øverland som er produsent for podkastserien "En mørk historie". Dette er den norske versjonene av den svensk suksess-serie. Du får kanskje også svaret på spørsmålet om podcast er radio eller ikke. Publisert 19.09.21


Sesong 2, episode 4: Vi snakker med en optimistisk Morten Scott Janssen som har troen på at Radiodager blir en stor fest i høst. I disse dager må alle radiokanaler og podkaster levere sine bidrag til Prix Radio, Morten forteller deg hvordan og hvorfor!

Du får også møte Espen Thorpe som forklarer hvordan P5 Hits har klart å bli større enn NRK Mp3, Radio Norge og nå også NRK P3. Han avslører også hvordan de får store artister til å synge stasjonslogoen på låtene. Podkasten inneholder lydeksempler som er gjengitt med tillatelse fra P5 Hits. Publisert 06.06.21:


Sesong 2, episode 3: Svein larsen raser mot forslag om reklameforbud, Lokalradioene i Innlandet presenterer nye jingler og noen hemmeligheter bak god radioreklame. Publisert 18.05.2021


Sesong 2, episode 2: Remi og Jonas i Farskapet og har satt en ny verdensrekord i høy podkast. Thor Magnar i Radio 102 er sjef for Norges mest populære lokalradio. Og tall fra SSB viser at radio er større enn TV. Publisert 02.05.2021


Sesong 2, Episode 1: Christer Pettersen-Dahl forteller om lyddesignet på NRK P3 og mP3. Hilde Apneseth forklarer hvorfor The Beat nå satser på FM. Og Stein Pettersen fra Bertel O. Steen har troen på podcast. Publisert 18.04.2021


RSS FEED: https://feeds.acast.com/public/shows/radionytt - Programleder er Kyrre Dahl

  • Si din mening på: Facebook - Radionytt


    Annonse