Annonse

Ny distriktsredaktør for NRK Oslo og Viken

03.12.2021 - Kyrre Dahl

Chris Carlsen (45) er ansatt som ny distriktsredaktør i NRK Oslo og Viken. - Sammen skal vi jobbe for å gi publikum i Oslo og Viken det tilbudet de ønsker og trenger fremover, sier Carlsen.

Chris Carlsen - Foto: Ole Kaland / NRK

Carlsen er i dag publiseringssjef i Oslo og Viken, og var tidligere distriktsredaktør i NRK Buskerud. Han har erfaring fra å lede både lokale og riksdekkende nyhetsredaksjoner. Han har blant annet vært redaksjonsleder for Dagsnytt og Alltid Nyheter, samt redaksjonssjef for riksnyheter, Her&Nå, P3 Nyheter, og Trafikkredaksjonen på Tyholt. Chris Carlsen er utdannet som journalist ved Høgskolen i Bodø, og har studert ledelse og endring ved NTNU.

-Jeg er veldig glad og stolt over å ha fått denne muligheten. Jeg gleder meg til å komme i gang og er ekstremt motivert for å ta fatt på oppgaven som redaktør for dette store og spennende distriktskontoret. Sammen skal vi jobbe for å gi publikum i Oslo og Viken det tilbudet de ønsker og trenger fremover, sier Carlsen.

Regionredaktør i region Sør-Øst, Heidi Pleym sier en sentral oppgave blir å jobbe videre med hva NRK samlet sett skal tilby publikum i Oslo og Viken. Carlsen tiltrer stillingen 3. januar.

- Oslo og Viken har et bredt oppdrag i et befolkningstungt og viktig område for NRK. Det er helt avgjørende at NRK når ut med mer av innholdet digitalt og at vi lager mer journalistikk som treffer flere unge. Chris har ledererfaring fra både lokalt og nasjonalt nivå, og vil sammen med lederne og medarbeiderne sikre at vi utvikler journalistikken og løfter oss digitalt, sier Pleym.

  • Mer om: NRK - Arkiv

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse