Annonse

Lyd: Nye innovative jingler for mP3

07.03.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Ny innovativ jinglepakke, med musikk i fokus for NRK mP3, fra prisvinnende produsenter HØR JINGLER NEDENFOR


NRK mP3 ved Chris Nesse og Christer Johan Pettersen-Dahl vant prisen for «Årets lyddesign» under Radiodagers prisutdeling «Prix Radio» i 2021.

Juryen skrev: Dette er solide og gjennomprofesjonelle produksjoner. Lydbildet er tight og fett. Og lydpakken passer stasjonen perfekt. Lydlogoen er sterk og gjenkjennelig med gode variasjoner og et heftig trøkk. Dette er norsk produsert imaging i verdensklasse.

Nå er det produsert en splitter ny jinglepakke for stasjonen som er på lufta. - Pakken er tidsriktig, innovativ og pusher grensene for det som er mulig innenfor dagens imaging, sier Nesse og Pettersen-Dahl.

HØR JINGLENE HER: (Trykk Play)

NRKP3produksjon · NRK mP3 - NEW JINGLEPACKAGE 2022

Musikken som spilles på kanalen er tatt som utgangspunkt og referanse for jinglekuttene. Jinglene finnes i mange forskjellige variasjoner som f eks kortere versjoner, underlag og droner.

- NRK mP3 fortsetter å sette standarden for kanalimaging og gir lytteren den beste musikalske opplevelsen. Kanalen er allerede kjent i Europa for sitt lydbilde og for å alltid prøve nye ting. Det er viktig for mP3 at jinglene er produsert av en norsk produsent, siden vi også spiller masse fet norsk musikk, sier redaksjonsleder Christer Johan Pettersen-Dahl.

- Programlederne i kanalen elsker den nye lyden, og har det riktige verktøyet for å gjennomføre en god sending som lytterene til NRK mP3 fortjener, sier redaksjonslederen til radionytt.no.

Jinglepakken er produsert av Chris Nesse, som leverer lyd til blant annet NRK mP3 og P3.

  • Mer om: Lyd og bilder

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse