Annonse

Vida Lill i P5 må gå til Hønefoss

14.03.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Hun er ikke den første og blir sikkert ikke den siste til å ta munnen for full på radio. Vida Lill kom med et løfte på P5 som hun kanskje angrer på nå.


Slik presenteres eventet på Facebook. Foto: P4-gruppen

Vida Lill Berge lovte i Frokostshowet på P5 Hits at hun skulle gå fra Oslo til Hønefoss dersom Daniel Franck ikke vant Kompani Lauritzen på TV2. Sist helg trakk Franck seg fra konkurransen og dermed blir det en liten spasertur for Vida Lill.

Den blir foretatt i all offentlighet torsdag 31. mars. Hun starter å gå kl. 07 og turen er beregnet til å vare over 10 timer.

- Vida Lill tapte et idiotisk veddemål og skal gå fra Røa i Oslo til «Gledeshuset» i Hønefoss. Oppmøte og start på Esso Røa kl 07.00, skriver P5 Hits på Facebook.

- Derfra følger vi gamleveien og Kongeveien over Krokskogen til Sundvollen. Fra Sundvollen går vi langs E16 det siste stykket inn til «Gledeshuset» i Hønefoss, står det videre.

Føler du for å gå en tur den torsdagen kan du slå følge med Vida Lill: - Turen er på ca 45 km og du er hjertelig velkommen til å være med!

Berge forteller til TV2 at det allerede er et par lyttere som har tilbudt seg å gå sammen med henne, noe hun er helt avhengig av. – Jeg får bare håpe at noen blir med. For jeg er mørkredd, så jeg orker ikke tusle rundt i skogen der alene. Jeg kommer til å være livredd for huldra og nøkken og alt som er, sier Berge.

  • Se mer om arrangementet på: Facebook Ekstern lenke
  • Se reaksjonen til Vida Lill på: TV2 Ekstern lenke

    Hun er ikke den første som taper et veddemål på radio. I 2005 måtte programleder Raymond Johansen i Radio Tønsberg gå fra Tønsberg til Sogndal fordi Tone Damli Aaberge ikke vant Idol:

  • Les mer om den turen her: Raymonds fottur er i gang!
  • Og her kommer han i mål. Ble tatt imot som en helt!

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse