Annonse

Første stemme klar til Radiodager

11.08.22 - Kyrre Dahl

Den første programposten er klar til årets Radiodager. Samtidig lanseres det mulighet for å få støtte fra NJ til deltagelse på konferansen.

Gry Veiby - Foto: Radiodager

Stemmebruk er naturligvis viktig i radio og også i podkaster. Derfor er det ikke unaturlig at den første programposten som er klar til Radiodager 20. og 21. oktober handler nettopp om stemmebruk, med undertittel slik fanger du lytteren. Dette skriver arrangøren:

I en jungel av podcaster er stemmebruk alfa og omega for å kapre lytteren. For det er ikke alltid stemmen du får på øret får deg til å virkelig lytte etter det som blir sagt. Den kan også få deg til å slå av. Det kan virke så lett å høres naturlig ut på radio, men for mange er nettopp det å høres naturlig ut noe av det vanskeligste å mestre som programleder.

Gry Veiby er programleder i Norges mest populære podcast Oppdatert, og gir deg i denne sesjonen alle tipsene og triksene du trenger for god stemmebruk.

Er du redaksjonell medarbeider og vil delta på årets Radiodager? Da kan du søke om reisestipend fra vår samarbeidspartner, Norsk Journalistlag.

Du trenger ikke være medlem av journalistlaget og det deles ut inntil 6000 kroner i stipend, til å dekke deltakeravgift, overnatting og reise. Frist 31. august.

Du kan melde deg på både til konferansen og prisutdelingen allerede nå og få en rimeligere pris. Les mer på: RADIODAGER.NO Ekstern lenke

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse