Annonse

Ny møteplass for radiofolk

Radionytt.no: 08.08.2023 - Kyrre Dahl

Har du lyst til å treffe andre radiofolk i en uformell setting? Da kan kanskje RadioBar være noe for deg. Det er åpent for alle som jobber med radio og interessen er allerede stor.


Fra Facebook

Det er fire privatpersoner som står bak initiativet RadioBar, som blir en slags afterwork/fredagspils for alle kolleger på tvers av kanaler, ifølge arrangementets Facebook-side.

– Vi har satt gang dette fordi vi er en relativt liten bransje og mange har tidligere kolleger på kryss og tvers av radiohus. Det forteller Eirin Alise Skarstein som sammen med Dyveke Skauge, Luis Molinari og Marius Torgersen har tatt initiativ til RadioBar.

– I stedet for å ha fredagspils/brus hver for oss, så tenkte vi det var hyggelig å slå det sammen på tvers av alle radiohus, sier Skarstein til lokalradio.no. Den første samlingen skjer 1. september på Tiffani på Frogner i Oslo fra kl. 16.

Planen er en uformelt samling første fredag annen hver måned. Stedet vil variere, det er bare å følge med på arrangementet på Facebook. Det er også planlagt RadioBar 3. november.

Gå til: RADIOBAR PÅ FACEBOOK

– Målgruppen er alle blide radiofjes og kolleger i Bauer, NRK, Viaplay Group, Lokalradio og podcastverden. Primært programfolk, men alle er selvfølgelig hjertelig velkommen! Også tidligere kolleger, sier Skarstein.

Hun presiserer at RadioBar er et privat initiativ, det er ikke NRK, Viaplay eller Bauer som står bak dette, så ganske annerledes enn f.eks Prix Radio.

Interessen for RadioBar er stor. Når dette skrives har 159 radiofolk sagt seg interessert i arrangementet 1. september og 30 har trykket på knappen for at de skal komme.

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse