Annonse

Viaplay Motor Pod med live podkast

Radionytt.no: 10.11.2023 - Kyrre Dahl

Førstkommende onsdag kan du få med deg live-versjonen av den populære sportspodden Viaplay Motor Pod.


Viaplay Motor Pod er en podkast som i første rekke handler om Formel 1, men også tar for seg litt om Formel 2 og Formel 3, samt generell motorsport. Podkasten kommer ut i forkant av et F1-løp, typisk annenhver uke, men den kan også komme ut oftere, når det skjer mye i Formel 1.

Førstkommende onsdag, 15. november, kl. 19.30 går podkasten live for første gang. Da kan du oppleve programlederne Atle Gulbrandsen, Henning Isdal og Stein Pettersen med gjester direkte på Eldorado i Oslo.

- Hovedtemaet er neste Formel 1-løp, som for første gang arrangeres på The Strip i Las Vegas, forteller Stein Pettersen. De får også noen spennende gjester med seg på scenen:

- Vi får besøk av Dennis Hauger, som har nå kjørt Formel 2 i to sesonger og Martinius Stenshorne, som har sin først sesong i Formel 3, sier Pettersen, som mener dette er fremtidens Formel 1-kjørere.

Podkasten startet under pandemien som en uavhengig podkast der de tre programlederne ville snakke om Formel 1. Det ble raskt plukket opp av Viaplay og markedsføres nå gjennom Viaplays mange kanaler på nett, TV og radio. De tre programlederne er også med som ekspertkommentatorer på Viaplays sendinger fra Formel 1-løpene.

Viaplay Motor Pod er blant de mest populære sportspodkastene i Norge, hvis man ser bort fra fotball. Den siste episoden har 15 000 lyttere og oppnådde 80. plass på Podtoppen, noe Pettersen og co er veldig godt fornøyd med.

Podkasten spilles inn hos P4 i Oslo, slik at det brukes profesjonelt utstyr til opptak og Pettersen har bare godord å si om samarbeidet med P4-gruppen. Nå satser man altså på en live podkast, noe mange har etterspurt.

- Mange har spurt oss det siste året om å kjøre en liv podkast, så det vil vi gjerne teste, sier Stein Pettersen. Han er fornøyd med billettsalget så langt, som er kommet opp i et par hundre, men det er fortsatt mulig å kjøpe billetter.

Er du interessert i å se på, se: Tas opp! presenterer Viaplay Motor Pod Ekstern lenke

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse