Annonse

Lederskifte i Gjenklang

Radionytt.no - 03.01.2024 - Kyrre Dahl

Jan Ivar Wolstad blir daglig leder i podkastselskapet Gjenklang etter Hilde Apneseth som skifter beite.


Jan Vidar Wolstad. Foto: Gjenklang

Gjenklangs daglige leder Hilde Apneseth går over i en ny stilling i en annen virksomhet fra 1. januar, nemlig Bjerke Travbane. Hun sier i en pressemelding at det dessverre ikke var mulig å kombinere gründertilværelsen med et høyt rentenivå og et stillestående boligmarked som har ført til at familien ufrivillig nå eier to boliger i Oslo.

Stillingen som daglig leder i Gjenklang overtas av Jan Ivar Wolstad, også han en av gründerne i selskapet. Jan Ivar har frem til nå vært kreativ leder i Gjenklang, og har tidligere vært daglig leder i Radio Rox AS. Jan Ivar har årelang erfaring fra mediebransjen og kjenner podkastmarkedet og Gjenklangs kunder svært godt, heter det i pressemeldingen.

- Det er ikke alltid ting går helt som planlagt, men jeg føler meg trygg på at Gjenklang vil fortsette å vokse under min ledelse. Jeg gleder meg til å bygge Gjenklang videre sammen med selskapets tredje gründer Christian Konglund som er en meget dyktig produsent, programleder og komponist. Vi er en gjeng med svært kompetente og kreative lydfolk som allerede i første driftsår har bevist at vi kan levere et positivt økonomisk resultat og gode podkaster som folk vil lytte til, sier Gjenklangs nye daglige leder Jan Ivar Wolstad.

Hilde Apneseth fortsetter som styreleder i Gjenklang og vil være en aktiv og engasjert «eier og heier» i bedriften i tiden som kommer. Hun forlot i fjor stillingen som radiosjef i Radio Metro, der også Wolstad har arbeidet gjennom flere år.

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse