Annonse

Pat Sharp stepper inn som morgenvert

Radionytt.no - 29.05.2024 - Kyrre Dahl

Han ble kjent på TV og er nå å høre på P8 Pop i Norge. Nå er Pat Sharp tilbake i lokalene til Heart i London for et morgenshow.

Pat Sharp på Radiodager med Bjørn Faarlund. Foto: Kyrre Dahl

Pat Sharp er et navn mange nordmenn forbinder med 80-tallet, da han var programleder for noe vi aldri før hadde sett, nemlig et show med musikkvideoer på kabel-TV-kanalen Sky Channel. Men, han startet med radio lenge før og jobbet i BBC Radio 1 allerede i 1982.

Siden har han gjort mange forskjellige ting i diverse radiostasjoner som Capitol Fm, Heart Fm, Smooth Fm, men sist han var fast på britisk radio var på Heart i 2003.

Men, denne uka er han tilbake i Hearts lokaler og presenterer morgenshowet på søsterkanalen Heart 80 hele uka gjennom. - On @Heart80s breakfast all this week bringing you the biggest feel good 80s music to start your day the right way!, skriver Sharp selv på sosiale medier.

Hvis du ikke orker å stå opp tidlig så kan du også høre Pat Sharp på den norske kanalen P8 Pop, i regi av P4-gruppen. Hver fredag mellom klokka 14 og 17 deler han sine 80-talls favoritter med lytterne.

  • Mer om: Utenriks - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse